Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:12

كوئیسادیلای قارچ و اسفناج

كوئیسادیلای قارچ و اسفناج

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد درشت

 

قارچ خردكرده 250 گرم

 

سیر له‌كرده 3 حبه

 

سینه‌ی ‌مرغ پخته و خردكرده 2 پیمانه

 

زیره‌ی آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

فلفل قرمز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

اسفناج خردكرده 200 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

خامه 60  میلی‌لیتر

 

پنیر چدار رنده كرده 250 گرم

 

ترتیلا 4 عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ی ترتیلا

 

آرد 300 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روغن مایع 2 قاشق چایخوری

 

شیر ولرم 180 میلی‌لیتر

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

روغن را گرم كنید و پیاز و قارچ را در آن تفت دهید. آن‌گاه سیر، مرغ، زیره، فلفل قرمز و آویشن را بیفزائید و تفت دهید. حالا اسفناج، نمك و فلفل را اضافه كنید و دو دقیقه‌ی دیگر، تفت دهید تا اسفناج نرم شود.

خارج از حرارت خامه را به مایه اضافه كنید و مخلوط نمائید. حال یك‌چهارم از پنیر را روی یكی از ترتیلاها بریزید و نیمی از مخلوط مرغ و اسفناج را رویش بریزید و دوباره یك‌چهارم از پنیر را روی آن بریزید.

اكنون یك ترتیلای دیگر روی مواد قرار دهید. تابه‌ی مناسبی را چرب كنید و روی حرارت بگذارید و دو طرف كوئیسادیلا را در آن برشته كنید.

به همین ترتیب كوئیسادیلای دیگر را نیز فراهم كنید و هر یك را به 4 قسمت ببرید و در صورت تمایل با خامه میل كنید.

روش‌ تهیه‌ی ترتیلا: آرد، نمك و بیكینگ‌پودر را در كاسه‌ای بریزید و روغن و شیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

آن‌گاه خمیر را 5 دقیقه ورز دهید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه، كنار بگذارید.

اینك خمیر را چهار قسمت كنید و هر تكه را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه به شكل دایره درآورید و در تابه، روی اجاق كمی بپزید.

یادآوری: از این جهت كه ترتیلا دوباره روی حرارت پخته می‌شود در مرحله‌ی اول آن را زیاد برشته نكنید.

ترتیلا را می‌توانید به تعداد زیاد آماده كنید و در كاغذ آلومینیوم و سپس در كیسه فریزر قرار دهید و به مدت طولانی در فریزر نگه‌داری نمائید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیغذای مللكوئیسادیلای قارچكوئیسادیلای اسفناجآموزش كوئیسادیلاانواع كوئیسادیلا تعداد بازديد: 1068 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است