Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:38

پن كيك سیب‌زمینی با ديپ ماهی

پن كيك سیب‌زمینی با ديپ ماهی

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه‌ی دیپ

 

كنسرو ماهی تن 150 گرم

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

خرده نان حدود یك چهارم پیمانه

 

خامه‌ی صبحانه 250 میلی‌لیتر

 

روغن هسته‌ی انگور به میزان لازم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی پن‌كیك سیب‌زمینی

 

سیب‌زمینی پوست‌كنده 300 گرم

 

كدو سبز رنده كرده 1 عدد

 

آرد 3 قاشق سوپخوری

 

خامه‌ی صبحانه 3 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

جوز هندی رنده‌كرده 1 پینچ

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاوشی

 

برای تهیه‌ی دیپ؛ روغن كنسرو ماهی را بگیرید و همراه با آبلیمو، خرده نان و خامه در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید. حالا دستگاه را روشن كنید تا مخلوط نرم و یكدستی حاصل شود.

اكنون روغن هسته‌ی انگور را كم‌كم به مخلوط ماهی بیفزائید و هم بزنید. سپس به میزان كافی نمك و فلفل به آن بزنید، رویش را بپوشانید و در یخچال بگذارید.

برای تهیه‌ی پن‌كیك؛ سیب‌زمینی‌ها را 15 دقیقه در آب جوش بپزید. آن‌گاه كدو را بیفزائید و 5 دقیقه‌ بپزید.

سپس سیب‌زمینی و كدو را در صافی بریزید و داغ داغ، پوره كنید. حالا آرد، خامه و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود.

قدری هم نمك، فلفل و جوز هندی به آن بیفزائید. اینك تابه‌ی مناسبی را چرب كنید و روی اجاق قرار دهید و دو طرف پن‌كیك‌ها را در آن سرخ كنید.

پن‌كیك‌ها را تا هنگام مصرف، در ظرف در دار نگه دارید و با دیپ ماهی میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش پن کیکانواع پن کیکپن كيك سیب زمینی با ديپ ماهیپنکیک سیب زمینیدیپ ماهیانواع دیپآموزش دیپ تعداد بازديد: 1287 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است