Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 18:34

گراتن پاستا

گراتن پاستا

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز داغ...................... 1 قاشق غذاخوری

روغن.................. 2 قاشق سوپخوری

گوشت چرخکرده.................... 150 گرم

رب گوجه‌فرنگی.................... 1 قاشق سوپخوری

قارچ خرد کرده................... 100 گرم

فلفل دلمه رنگی خرد کرده....................1 عدد متوسط (100 گرم)

کنسرو ذرت................. 100 گرم

نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر و جوز هندی................... به میزان لازم

ریحان خشک................... 1 قاشق سوپخوری

پاستای پخته و آبکش کرده....................400 گرم

پنیر موزارلای دالیا.................. 200 گرم

روش‌تهیه

پیاز و روغن را در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید. آنگاه گوشت و رب را بیفزایید و کمی تفت دهید. حالا قارچ، فلفل دلمه، ذرت و ادویه جات را به مایه اضافه کنید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه با حرارت متوسط بپزد. سپس در ظرف مناسبی یک لایه پاستا و یک لایه از مایه گوشتی و قدری پنیر بریزید. این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید، روی لایه آخر پنیر بریزید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به‌مدت 20 دقیقه قرار دهید.

برچسب ها: پاستاآموزش آشپزیطرز تهیه پاستاگراتن پاستاطرز تهیه گراتن پاستا تعداد بازديد: 362 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است