Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 اسفند 1402 - 12:14

پیتزا شیکاگو

پیتزا شیکاگو

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

خمیر پیتزا........................ 150 گرم

سس گوجه فرنگی ................. 3 قاشق سوپخوري

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا.................... 200 گرم

کالباس خردكرده .................... 80 گرم

پودر فلفل قرمز ................به میزان دلخواه

سوسیس حلقه‌اي‌خردكرده .....................50 گرم

فلفل‌دلمه‌ای خردكرده ..................1 عدد

زیتون ورقه‌اي‌خردكرده دالیا ..................به میزان دلخواه

روش‌تهیه

خمير پيتزا را به قطر 5/0 سانتي متر باز كنيد. كف و اطراف ظرف را چرب كنيد آرد بپاشيد، خمير را داخل ظرف بيندازيد و روي آن سس گوجه فرنگي بماليد و کمی پنیر روی آن بريزيد. کالباس را با فلفل قرمز به میزان دلخواه تند کنيد، همراه با سوسیس روی آن بچينيد. اينك پنیر بريزيد، فلفل‌دلمه‌اي، زیتون ودوباره کمی پنیر به آن اضافه ‌کنید. اكنون فر را با دماي180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و ظرف را در فر به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.

برچسب ها: پیتزافست فودخمیر پیتزاپیتزا خانگیپیتزا شیکاگو تعداد بازديد: 469 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است