Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:46

پیتزای صدفی چیکن بال

پیتزای صدفی چیکن بال

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مواد لازم برای 4 عدد

سینة مرغ چرخکرده...................... 400 گرم

عصارة مرغ..................... 1 عدد

نمک................... به میزان لازم

سیر له کرده..................... 4 حبه

سس سویا ................... 2 قاشق سوپخوری

روغن برای سرخ کردن...................... به میزان لازم

خمیرپیتزا....................... 4 عدد

سس پیتزا..................... 200 گرم

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ...............220 گرم

زیتون سیاه...................به میزان لازم

گوجه گیلاسی......................... به میزان لازم

روش‌تهیه

سینة‌مرغ، عصارة مرغ، نمک، ‌سیر و سس سویا را مخلوط کنید و ورز دهید. آن‌گاه از مواد فراهم کرده کوفته‌های توپی شکل درست کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اینک در تابة مناسبی اندکی روغن بریزید و کوفته‌‌ها را به اندازه‌ای که فقط تغییر رنگ دهند تفت دهید. حالا خمیر را به اندازة سطح ظرف پیتزا پهن کنید و خمیر را از یک طرف رول کنید (به شکل صدف) و سطح آن را با سس بپوشانید. اینک پنیر و بعد توپ‌های مرغ، زیتون و گوجه را اضافه کرده و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید.

برچسب ها: پیتزاچیکن بالپیتزای صدفی چیکن بال تعداد بازديد: 319 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است