Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 مرداد 1396 - 23:07

پلوی رنگين کمان

پلوی رنگين کمان

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

برنج ایرانی 225 گرم (یك‌ونیم پیمانه)

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

آب 650 میلی‌لیتر

 

كره 50 گرم

 

لبوی رنده كرده 70 گرم

 

هویج رنده كرده 70 گرم

 

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

 

نخودفرنگی پخته 70 گرم

 

آب اسفناج 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

برنج را به مدت تقریبی دو ساعت با نمك و آب بخیسانید و در ظرف مناسب مایكروویو بریزید. آن‌گاه دستگاه مایكروویو را روی قدرت 100 درصد یا 900 وات تنظیم كنید و برنج را 15 دقیقه، بپزید.

حالا كره را بیفزائید و پلو را از مایكروویو در آورید. اكنون پلو را در سه ظرف مناسب مایكروویو بریزید و به یك قسمت لبو، به قسمت دیگر، هویج و زعفران، و به آخرین پلو، نخودفرنگی و آب اسفناج را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا هر ظرف را جداگانه، به مدت 5 دقیقه، با قدرت 100 درصد یا 900 وات در مایكروویو بپزید.

سپس پلوهای رنگی را لایه لایه، در ظرف مناسب چرب كرده بریزید و قدری بفشارید. اكنون پلوی رنگین كمان را 8 دقیقه‌ی دیگر، با قدرت 80 درصد یا 800 وات در مایكروویو بپزید و آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی برگردانید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپلوی قالبیآموزش پلوانواع پلوآشپزی با مایکروویوپلوی رنگين کمانپلوی رنگی تعداد بازديد: 311 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است