Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 25 آذر 1398 - 16:49

منگن ‌پلو (ترکیه)

منگن ‌پلو (ترکیه)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 3 نفر 

روغن به میزان لازم

پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط

گوجه‌فرنگی رنده کرده 4 عدد

گوشت خرد کرده 200 گرم

قارچ خرد کرده 200 گرم

آویشن 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

برنج 450‌گرم

شوید خرد کرده 100 گرم

نان لواش 1‌عدد

 

آشپزباشی - نجمه درویش ملا

در تابه مناسبی روغن و پیاز را بریزید و روی حرارت قرار دهید.

پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.

سپس گوجه‌فرنگی را اضافه کنید.

حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.

حالا گوشت را افزوده و صبر کنید تا گوشت با آب گوجه‌فرنگی قدری بپزد.

اینک قارچ را به همراه آویشن، نمک و فلفل به مایه اضافه کرده و آن را 5 دقیقه دیگر روی حرارت تفت دهید.

حالا حرارت را خاموش کنید.

سپس در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید.

رویش نان لواش قرار دهید، آنگاه هر بار مقداری از برنج آبکش کرده ریخته و لابه‌لای آن از مایه فراهم کرده و شوید بریزید.

در نهایت برنج را به مدت 45 دقیقه دم کنید و پس از دم کشیدن، در ظرف مناسبی بکشید و سرو نمائید.

برچسب ها: پلوآشپزباشیشور و شیرینمنگن ‌پلودستور تهیه منگن ‌پلوروش تهیه منگن ‌پلوطرز تهیه منگن ‌پلو تعداد بازديد: 176 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است