Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:53

کلم‌پلو

کلم‌پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده........................500 گرم

کلم‌برگ...................500 گرم

برنج....................500 گرم

روغن مایع.........................به میزان لازم

محلول زعفران........................3 قاشق سوپخوری

ادویه پلویی.....................یک قاشق سوپخوری

نمک، فلفل، زردچوبه.....................به میزان لازم

پیاز.................یک عدد

پیازداغ....................2 قاشق غذاخوری

روغن حیوانی......................2 قاشق غذاخوری

روش‌تهیه

برنج خیس کنید و پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز دهید و کوفته‌ریزه درست کنید کلم‌برگ را ریز خرد کنید و بشویید در آبکش بریزید تا آب آن برود و با کمی روغن سرخ کنید تا نرم شود و کمی رنگ آن طلایی شود با پیازداغ، زردچوبه مخلوط کنید برنج را آبکش کنید و 2 قاشق روغن مایع را با یک لیوان آب مخلوط کنید و روی آبکش بریزید و در قابلمه مناسب ته‌دیگ مورد علاقه خود را بچینید و کمی از برنج در ته‌دیگ بریزید و لابه‌لا از کلم‌گوشت کوفته‌ریزه و ادویه پلویی بریزید و برنج را دم کنید. در آخر موقع کشیدن برنج زعفران را روی برنج بدهید و همراه با روغن حیوانی در دیس بکشید و سرو کنید.

برچسب ها: غذای سنتیادویه پلوییپیاز داغکلم پلو شیرازیغذای ایرانیزعفرانکلم تعداد بازديد: 237 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است