Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 آذر 1399 - 13:36

كوكوی سیب‌زمینی و كدو سبز

كوكوی سیب‌زمینی و كدو سبز

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم كوكوی سیب‌زمینی و كدو سبز

سیب‌‍‌زمینی رنده كرده 400 گرم

 

كدو سبز رنده كرده 150 گرم

 

مغز كرفس ریز خرد كرده 100 گرم

 

پیاز رنده كرده و آبگرفته 1 عدد متوسط

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آرد ذرت  1 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه كوكوی سیب‌زمینی و كدو سبز

سیب‌زمینی، كدو، كرفس، پیاز، نمك، فلفل و آرد ذرت را در كاسه‌ مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و زعفران را بیفزائید و هم بزنید.

حالا روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق‌ داغ كنید و هر بار یك قاشق سوپخوری از مایه‌ كوكو را در روغن بریزید و دو طرفش را برشته كنید.

برچسب ها: آشپزی با کدوانواع کوکوکوکوكوكوی كدو سبزكوكوی سیب‌زمینیطرز تهیه كوكوی سیب‌زمینیطرز تهیه کوکو کدو تعداد بازديد: 2070 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است