Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:10

كوكوی ورميشل

كوكوی ورميشل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پياز متوسط...............2 عدد،‌ نگيني ريز خرد شده

روغن....................به ميزان لازم

سير..................2 حبه، ريز خرد شده

گوشت چرخ كرده................500 گرم

هويج...................3 عدد،‌ نگيني ريز خرد شده

سيب‌زميني......................3 عدد، نگيني ريز خرد شده

نمك، فلفل....................به ميزان لازم

رب گوجه‌فرنگي...................2 قاشق سوپخوري

ليموترش..................يك عدد، آبگيري شده

ورميشل.....................يك بسته

تخم‌مرغ.................5 عدد

محلول زعفران..................به ميزان لازم

روش‌تهیه

پياز را با روغن تفت داده سپس سير وگوشت را اضافه، تفت دهيد.

هويج و سيب‌زميني را جدا از هم تفت دهيد.در يك ظرف بزرگ همه‌ي مواد بالا را با هم مخلوط كرده، نمك، فلفل، رب گوجه‌فرنگي و آبليموترش را به آن اضافه كرده، هم بزنيد و كنار بگذاريد.

ورميشل را توي آب جوشي كه به آن كمي نمك و يك قاشق غذاخوري روغن اضافه كرده‌ايد بريزيد و بگذاريد تقريباً 4 دقيقه بجوشد سپس آبكش كرده، آب سرد را روي آن بريزيد تا نشاسته‌اش شسته شود. آن را داخل ظرفي ريخته، تخم‌مرغ‌هاي زده شده با نمك و زعفران را به آن اضافه و مخلوط كنيد.

در يك تابه روغن ريخته داغ كنيد و نصف ورميشل را توي آن پهن كنيد و سطح روي آن را با مواد هم مخلوط شده‌ي فوق بپوشانيد و سطح روي آن را صاف كنيد.

در خاتمه بقيه ورميشل را روي مواد گوشتي ريخته، صاف كنيد و در تابه را بسته بگذاريد تا يك طرف آن سرخ شود. كوكو را  برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود. سپس در يك ديس مناسب قرار داده آن را برش بزنيد و با دورچين دلخواه سرو كنيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیکوکوطرز تهیه کوکوتخم مرغماکارونیزعفران تعداد بازديد: 185 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است