Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 11:58

کوکوی کدو سبز و پنیر

کوکوی کدو سبز و پنیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 – 8 نفر 

کدو سبز رنده کرده 8 عدد متوسط

شوید خرد کرده 2 دسته (100 گرم)

تخم‌مرغ همزده 5 – 4 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

سیر له کرده 2 حبه

آرد 50 گرم

پنیر موزارلای رنده کرده 150 گرم

روغن به میزان لازم

ماست چکیده 250 گرم

شوید خرد کرده اضافی 50 گرم

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد کرده 5 عدد متوسط 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

کدو، شوید، تخم‌مرغ،‌ نمک، فلفل، سیر، آرد و پنیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه در تابه مناسبی به قطر 23 سانتیمتر 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود.

حالا یک‌چهارم از مایه فراهم کرده را در تابه بریزید و با حرکت دست به تمام نقاط تابه پخش کنید و روی حرارت ملایم آن را بپزید.

سپس زیر و رو کنید تا طرف دیگر نیز پخته شود.

اینک کوکو را بر روی سطح مناسبی برگردانید. این کار را تکرار کنید تا 4 کوکو از کدو آماده شود.

حالا ماست و سیر را مخلوط کنید. یکی از کوکو‌ها را در ظرف مناسبی بگذارید. روی سطح آن ماست و سیر بمالید و شوید بپاشید.

سپس رویش حلقه‌های گوجه‌فرنگی بگذارید. مجددا کرپ دیگر را قرار دهید.

این کار را تکرار کنید تا آخرین کوکو، قدری بفشارید و یکساعت در یخچال بگذارید.

اکنون آن را برای سرو کردن برش بزنید.

برچسب ها: آشپزیکوکوطرز تهیه کوکوآشپزباشیشور و شیرینکوکوی کدو سبزکوکوی کدو سبز و پنیرکوکوی پنیردستور تهیه کوکوی کدو سبز و پنیرروش تهیه کوکوی کدو تعداد بازديد: 975 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است