Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 09:54

شامی گوشت و هویج

شامی گوشت و هویج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ................... یک عدد

هویج بزرگ............... ۱ عدد

پیاز متوسط............ دو عدد

گوشت چرخ کرده............. ۲۰۰ گرم

آرد نخود چی............. ۱ پیمانه

تخم مرغ................. یک عدد

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین................ به میزان لازم

رب گوجه فرنگی.................. ۱ قاشق غذاخوری سر پر

نعناع............... نصف قاشق غذاخوری

سرکه................ ۲ قاشق غذاخوری

شکر نصف........... قاشق غذاخوری در صورت تمایل

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه:

سیب زمین و هویج رنده شده را آبشان را بگیرید و کنار بگذارید.

یک عدد پیاز رنده شده، گوشت، آرد نخودچی، ادویه‌ها و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

تو ماهیتابه روغن بریزید و از مایه گلوله‌هایی اندازه نارنگی بردارین و بهش فرم بدید و هر دو طرفش را تو روغن سرخ کنید.

وقتی شامی‌ها سرخ شدند.

اون یکی پیاز را مکعبی خرد کنید و در روغن تفت بدید.

وقتی طلایی و سبک شد رب را بهش اضافه کنید و تفت بدید.

۲ لیوان آب بهش اضافه کنید، سرکه و شکر و نعناع را هم در این مرحله اضافه کنید.

بگذارید سس به جوش بیاد، بعد شامی‌ها را به این سس اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حرارت بدید.

وقتی سس غلیظ شد شامی‌های خوشمزه شما آماده هستند.

برچسب ها: شامیسرکهنعناع تعداد بازديد: 151 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است