Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 24 مرداد 1399 - 21:49

چاتنی فلفل دلمه و طالبی

چاتنی فلفل دلمه و طالبی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پرتقال  175 گرم

 

طالبی  450 گرم

 

فلفل دلمه‌ای تمیز كرده و خردكرده 300 گرم

 

كشمش 125 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

سركه میوه 200 میلی‌لیتر

 

آب پرتقال 300 میلی‌لیتر

 

شكر 250 گرم

 

پكتین 1 قاشق چایخوری

 

دانه خردل 5 گرم

 

نمك، فلفل و پودر پاپریكا به میزان لازم

آشپزباشی

 

پوست پرتقال و قسمت‌های سفید آن را بگیرید و با احتیاط گوشته پرتقال را خارج سازید. حالا، طالبی، فلفل دلمه‌ای ، پرتقال و كشمش را با سركه میوه، آب پرتقال، شكر، پكتین و دانه خردل، در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید و گهگاه آن را هم بزنید.

سپس نمك، فلفل و پودر پاپریكا را بیفزائید و چاتنی داغ را در شیشه درداری بریزید. اینك، درِ شیشه را ببندید، 5 دقیقه وارونه بگذارید و بعد آن را برگردانید. حالا چاتنی را در جای خنكی نگهداری كنید.

 

برچسب ها: چاتنیمواد لازم چاتنیآموزش چاتنیآشپزباشیچاتنی فلفل دلمه و طالبیچاتنی فلفلچاتنی طالبیروش تهیه چاتنی تعداد بازديد: 1003 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟