Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 بهمن 1398 - 04:01

ناچو مكزيكى

ناچو مكزيكى

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

چيپس ترتيلا ١ بسته

لوبيا قرمز پخته شده  ١ پيمانه

نخودفرنگى  ١پيمانه

پنير پيتزا   ١پيمانه

مايه گوشت ماكارونى ١ پيمانه

ذرت ١ پيمانه

آشپزباشی - سرمه جلیلی

داخل قالب  به ترتيب چيپس ترتيلا، لوبيا قرمز، نخود فرنگی، پنير پیتزا، مایه گوشت ماكارونى و ذرت را بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنير آب شده و طلایی شود.

برچسب ها: غذای مللانواع چاشنیآشپزباشیغذای مکزیکیسرمه جلیلیچاشنی خوشمزهغذای سادهپیش غذای سبک و سادهناچو مکزیکی تعداد بازديد: 493 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است