Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 04:03

استیک کبابی

استیک کبابی

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

1 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 نفر

ادویه‌ی مخلوط گوشت سحرخیز  
 به میزان لازم
روغن   به میزان لازم
فیله‌ی گوساله220 گرم
سیر2 حبه
نمک و فلفلبه میزان لازم
رزماری1 شاخه
قارچ5 عدد
خامه3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی :

روش تهیه

ادویه‌ی گوشت سحرخیز و روغن را روی گوشت بریزید و به آرامی ماساژ دهید تا به خورد گوشت برود. آن‌گاه یک حبه سیر، نمک و فلفل و رزماری را به گوشت افزوده و مخلوط ‌کنید تا گوشت با لایه‌ای نازک از مواد پوشانده شود سپس گوشت را به مدت 30 دقیقه استراحت دهید تا مواد به خورد گوشت برود.  در این فاصله قارچ را با اندکی روغن درون تابه بریزید و تفت ‌دهید. حالا 1حبه سیر باقیمانده و خامه را به قارچ بیفزائید و هم بزنید تا یکدست شود. اکنون گوشت را روی تابه مخصوص گریل کنید و با سس آماده کرده سرو نمائید.

یادآوری

   برای تهیه استیک حتما گوشت را به دمای اتاق برسانید و مستقیم آن را از فریزر درون تابه نگذارید.
   در ریختن چاشنی و ادویه دست و دلباز باشید چون ادویه باید به خورد استیک برود و عطر و طعم آن را بهتر می‌کند.  
   هنگامی که استیک آماده شد فوراً آن را برش نزنید و اندکی به آن استراحت دهید این کار باعث می‌شود استیک آبدار بماند.

برچسب ها: استیکاستیک کبابیطعمدار کردن استیکادویه گوشترزماری تعداد بازديد: 650 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است