Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:13

قارچ کبابی شکم پر

قارچ کبابی شکم پر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد کوچک

سیر له کرده 1 حبه

فلفل چیلی خرد کرده 1 عدد

پنیر چدار رنده کرده 50 گرم

جعفری ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

قارچ  6-8 عدد درشت

سیب‌زمینی پخته و پوره کرده 1 عدد درشت

نخودفرنگی پخته و پوره کرده 1 پیمانه

کره آبکرده  2 قاشق سوپخوری

خامه 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا نرم و سبک شود. آن‌گاه سیر و فلفل را اضافه کنید و مخلوط نمائید.

حالا مواد را از روی حرارت برداشته، پنیر، جعفری، نمک و فلفل را بیفزائید و کنار بگذارید. سپس قارچ‌ها را در فر یا روی صفحه گریل کباب کنید و کنار بگذارید.

اینک سیب‌زمینی، نخود، کره و خامه را نیز با هم مخلوط کنید و درون قارچ‌ها را ابتدا با مخلوط پنیری پر کرده و بعد با پوره سیب‌زمینی و نخود بیارائید و چند دقیقه در فر گریل کنید.

برچسب ها: غذای سالمآشپزباشیاعظم گلزارمنشقارچ شکم پرپیش غذای خوشمزهقارچ کبابیقارچ کبابی شکم پرانواع پیش غذای سادهغذای ساده و راحت تعداد بازديد: 1611 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است