آشپزباشی - مژگان فرهنگ :
روشتهیه
آرد، پودر كاكائو، نمك و شكر را در كاسه مناسبي بريزيد. كره را بيفزائيد و با نوك انگشتان، مواد را با هم مخلوط سازيد. آنگاه زرده تخممرغ و آب را بيفزائيد تا خمير يكدستي حاصل شود. خمير را در كيسه نايلوني بگذاريد و به مدت تقريبي 30 دقيقه در يخچال نگهداريد. سپس خمير را روي سطح آرد پاشيده، با وردنه باز كنيد. بعد در قالب چربكرده 23 سانتيمتري تارت پهن سازيد. حالا روي آن را با كاغذ روغني و حبوبات بپوشانيد. قالب را در سيني بگذاريد و در فر گرمشده با دماي 180 درجه سانتيگراد، به مدت 25 دقيقه بپزيد حال كاغذ و حبوبات را برداريد. اكنون صبر كنيد تا نان تارت كاملاً خنك شود. آنگاه مواد مياني را در آن بريزيد و 40 دقيقه ديگر تارت را بپزيد. همينكه تارت خنك شد، مواد رويه را روي آن بريزيد و با پودر كاكائو بيارائيد.
روش تهيه مواد مياني: تمام مواد را با يكديگر مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم قراردهيد تا تركيبي يكدست حاصل شود.
روش تهيه مواد رويه: خامه فرمگرفته، پنير خامهاي و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود.