Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 تیر 1398 - 17:08

تارت لیمو و پرتقال

تارت لیمو و پرتقال

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

آرد  250 گرم

پودر شکر  60 گرم

کره سرد (خرد کرده)  125 گرم

پوست لیمو (رنده کرده)  2 قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ  2 عدد

مواد لازم میانی:

زرده تخم‌مرغ  3 عدد

شکر 135 گرم

آرد ذرت  3 قاشق سوپخوری

آب پرتقال  250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)

وانیلین يك‌چهارم قاشق چایخوری

آب لیمو ترش  3 قاشق سوپخوری

کره نرم 125 گرم

پودر شکر 80 گرم

ماهنامه آشپزباشی - تارت لیمو و پرتقال

آرد و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید، کره را بیفزائید و با انگشتان کره را خورد آرد بدهید. آن‌گاه پوست لیمو و زرده تخم‌مرغ‌ها را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را در قالب تارت به قطر 24 سانتیمتر پهن کنید و رویش را با کاغذ روغنی بپوشانید و با حبوبات سنگین کنید تا هنگام پختن، کف تارت بالا نیاید و پف نکند؛

اکنون تارت را به مدت 15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 190درجه سانتیگراد بپزید و بعد حبوبات و کاغذ را بردارید و 15 دقیقه دیگر، آن را بپزید.

همینکه تارت خنک شد، مواد میانی را رویش بریزید و تارت لیمو را دست‌کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید. اینک رویش را با پرتقال، شکلات و در صورت دلخواه با مرنگ بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: زرده تخم‌مرغ‌ها را با شکر و آرد ذرت مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه آب پرتقال را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. حالا وانیل و آب‌ لیموترش را اضافه کنید و کرم را از روی حرارت بردارید.

همینکه کرم خنک شد، کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید و کرم را کم‌کم به آن بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریانواع تارت و پایتارت لیموتارت لیمو و پرتقال تعداد بازديد: 769 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است