Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 16:47

كوکی انار با فال حافظ

كوکی انار با فال حافظ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای 8 عدد

سفيده تخم مرغ  ١ عدد

وانيلین  یک هشتم  قاشق چايخوري

آرد   320 گرم

نمك   یک هشتم قاشق چايخوري

شكر  ٥٠ گرم

اسانس انار  يك تا دو قطره

رنگ قرمز خوراكي به میزان لازم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

ابتدا ابياتی از ديوان حافظ را به روي كاغذ های مستطيلي شكل و باريك بنويسيد و هر دو روی کاغذ را نوار چسب کاور کنید.

آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ و وانیلین را اندکی با همزن برقی بزنید تا کف کند ولی نیازی به فرم گرفتن کامل آن نیست!

سپس آرد، نمک و شکر را با هم مخلوط سازید و آن را روی سفیده تخم‌مرغ الک کنید.

حالا مواد را هم بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد اسانس انار و رنگ خوراکی قرمز را به خمیر فراهم کرده بیفزائید.

اکنون هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی یا صفحه سیلیکونی بریزید.

بهتر است هر بار فقط به اندازه 2 عدد کوکی روی سینی بریزید. سپس روی خمیر را با پشت قاشق، به صورت دایره باز کنید تا پهن شود.

کوکی‌ها را به مدت تقربی 5-7 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و پس از بیرون آوردن از فر، همچنان که کوکی گرم است.

یکی از کاغذ‌های فال را وسط آن بگذارید و کوکی‌ را تا کنید. به گونه‌ای که کاغذ در میان کوکی بماند. اینک کوکی را در قالب کاپ کیک بگذارید تا به همان شکل خنک شود.

برچسب ها: آشپزباشیعارفه ابن الرضاکوکی انارکوکی انار با فال حافظکوکی ویژه شب یلداتم های یلداییروش تهیه کوکی انارمواد لازم برای تهیه کوکی انار تعداد بازديد: 308 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است