Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 تیر 1398 - 12:26

کوکی کیک هویج

کوکی کیک هویج

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

کره 225 گرم

شکر سفید 200 گرم

شکر قهوه‌ای 100 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

آرد 420 گرم

نمک یک‌دوم قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

پودر دارچین یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

هویج رنده کرده 240 گرم

گردوی خرد‌کرده 125گرم

مواد لازم برای تهیه کرم پنیر

کره 100 گرم

پنیر خامه‌ای 160 گرم

پودر شکر الک کرده 120گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

کره، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکنواخت شود.

بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه مخلوط الک کرده آرد، نمک، بیکینگ‌پودر و دارچین را افزوده و مخلوط سازید.

سپس هویج و گردو را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا هر بار قدری از این مخلوط را با قاشق مخصوص بستنی (اسکوپ بستنی) بردارید و با فاصله از یکدیگر، روی سینی بگذارید و کوکی کیک‌ هویج را به مدت تقریبی 20دقیقه در فر ببپزید.

کوکی‌کیک‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و هر دو عدد را با کرم پنیر به هم بچسبانید.

روش تهیه کرم پنیر

کره را با همزن برقی بزنید تا نرم شود.

آن‌گاه پنیر خامه‌ای را بیفزائید و بعد پودر شکر را کم کم افزوده و مخلوط سازید.

حالا وانیل را نیز درون کرم بریزید.

برچسب ها: کوکیآشپزباشیکرم پنیرشور و شیرینکوکی کیک هویجدستور تهیه کوکی کیک هویجدستور تهیه کوکیروش تهیه کرم پنیر تعداد بازديد: 75 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کوکی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است