Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 اسفند 1402 - 14:01

محلبی سیب و گردو

محلبی سیب و گردو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
مواد لازم

شیر............ 4 پیمانه

نشاسته گندم............. یک‌دوم پیمانه

شکر............. 1 پیمانه

کره ............1 قاشق سوپ‌خوری

وانیل شکری........... 5 گرم (یا کمی وانیل ایرانی)

 

مواد سس

سیب............ 2 عدد

شکر............ 2 قاشق سوپ‌خوری

گردو..............8 تا 10 عدد

دارچین................ مقدار کمی

 

 

 

طرز تهیه

شیر، نشاسته و شکر را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا پخته و غلیظ شود، وقتی قوام آمد شعله را خاموش کرده و کره یا مارگارین و وانیل را بیفزایید و 3-4 دقیقه با همزن بزنید، سپس داخل ظرف‌های سرو بریزید. سیب‌ها را رنده کرده و با شکر تفت دهید، وقتی آب سیب کشیده شد کمی آب (2 قاشق سوپ‌خوری) اضافه کنید. گردوها را به تکه‌های کوچک خرد کرده و به سیب اضافه کنید و هم بزنید، در صورت تمایل یک قاشق چای‌خوری دارچین هم بیفزایید، در پایان روی محلبی ریخته و با گردو تزیین کنید و سرو نمایید.

برچسب ها: دسرنشاستهمحلبیگردودارچینکره تعداد بازديد: 190 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است