Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 - 18:27

اردور لیمو و پنیر چدار

اردور لیمو و پنیر چدار

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پنیر چدار 250 گرم

 

پنیر خامه‌ای 250 گرم

 

گشنیز تازه 30 گرم

 

لیمو درشت 2 عدد

 

گوجه‌فرنگی درشت 2 عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ سس

 

روغن زیتون یك‌سوم پیمانه

 

سركه‌سفید یك‌سوم پیمانه

 

گشنیز ساطوری كرده 3 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

سیر له كرده 3 حبه

آشپزباشی

 

پنیر چدار، پنیر خامه‌ای و گشنیز را در كاسه‌ای مخلوط كنید. آن‌گاه در كاغذ آلومینیوم بپیچید و به مدت چند ساعت در یخچال نگه‌دارید. سپس به ضخامت 1 سانتیمتر ببرید.

حالا گوجه‌فرنگی و لیموها را حلقه، حلقه ببرید. اكنون حلقه‌های گوجه‌فرنگی را در دیس مناسبی بچینید، رویشان حلقه‌های پنیر را قرار دهید و در آخر، حلقه‌های لیمو را روی پنیر بگذارید و همراه با سس میل كنید.

روش تهیه سس: تمام مواد یادشده را در ظرف مناسبی، با هم مخلوط سازید.

 

 

برچسب ها: آموزش اردورانواع اردوراردورآشپزی با پنیرآشپزباشیدستور اردورمواد اولیه اردوراردور لیمواردور پنیر چدارطرز تهیه اردور لیمو تعداد بازديد: 606 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است