Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 28 آذر 1397 - 01:07

نان شكلاتی

نان شكلاتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  6 قرص نان

پودر مايه خمير1 قاشق چايخوري

شكر 3 قاشق سوپخوري

شير  سه‌چهارم پيمانه (180 ميلي‌ليتر)

آرد 400 گرم

نمك يك‌دوم قاشق چايخوري

كره نرم 30 گرم

كرم شكلات 6 قاشق سوپخوري

تخم‌مرغ براي روی خمير 1 عدد

ماهنامه آشپزی - نان شکلاتی

مايه خمير، 1 قاشق چايخوری از شكر و يك‌چهارم پيمانه از شير ولرم را در كاسه كوچکی بريزيد و مخلوط كنيد رويش را بپوشانيد و كنار بگذاريد تا مایه خمير فعال شود و حباب‌هایی روی آن ظاهر گردد.

آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه مناسبی الك كنيد و باقيمانده شكر، باقيمانده شير و كره را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی حاصل شود.

حالا خمير را خوب ورز دهيد تا صاف و يكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذاريد. رويش را بپوشانيد و نيم ساعت در جاي گرم نگه داريد تا حجمش دو برابر شود.

اكنون خمير را به 6 قسمت مساوی تقسيم كنيد و هر قسمت را به شكل توپ درآوريد. سپس هر قسمت را قدری با وردنه باز كنيد و يك قاشق سوپخوری كرم شكلات وسط خمير بگذاريد و آن را خوب ببنديد.

حالا دوباره روی خمير وردنه بكشيد و آن را به شكل بیضی درآوريد و 8-10 برش مورب روی خمير ايجاد كنيد.

اينك خمير را از درازا رول كنيد و دو سر خمير را به هم بچسبانيد و در سینی شيرینی پزی دارای كاغذ روغنی قرار دهيد. روي سيني را بپوشانيد و حدود يكربع ساعت كنار بگذاريد.

اكنون روي خميرها تخم‌مرغ بماليد و نان را به مدت تقريبي 15-20 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد بپزيد.

برچسب ها: انواع ناننان شیریننان شکلاتیآشپزباشیلیلا آیانی صفت تعداد بازديد: 732 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است