Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 15:01

گلاسه خشكبار (پسته)

گلاسه خشكبار (پسته)

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

پسته............................1 پیمانه

شیر .............................1 لیوان

بستنی.........................1 پیمانه

خامه ...........................2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

پسته را برای حداقل یك ساعت در شیر بخیسانید. سپس پسته خیسانده را همراه با شیر، بستنی و خامه در مخلوط‌كن بریزید و خوب مخلوط كنید تا مایه یكدستی حاصل شود. برای سرو، در یك لیوان، 3 اسكوپ بستنی وانیلی ریخته، مواد را روی آن بریزید.

 

یادآوری: در این نوشیدنی می‌توان از هر نوع خشكبار (ولی به تنهایی) استفاده نمود.

برچسب ها: نوشیدنیگلاسهگلاسه خشکبارمعجونگلاسه پستهشیرپستهطرز تهیه شیرپستهکافه گلاسه تعداد بازديد: 92 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است