Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 17:03

كافه لاته

كافه لاته

shooroshirin1

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

قهوه‌ی دمكرده‌ اسپرسو یا قهوه‌ی فوری غلیظ 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

شكر در صورت دلخواه به میزان لازم

 

شیر جوشانده 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

كف شیر برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی

 

قهوه‌ دمكرده و شكر را در لیوان‌های مناسبی بریزید. شیر داغ را قدری با مفتول دستی بزنید تا رویش كف‌آلود شود.

آن‌گاه شیر را به آرامی روی قهوه بریزید و به كمك قاشق جلوی ریختن كف به داخل لیوان را بگیرید تا كف شیر برای روی شیر قهوه باقی بماند.

حالا كف شیر را به آرامی روی نوشیدنی بریزید.

برچسب ها: کافه لاتهانواع کافهطرز تهیه کافهکافهکافه با شیرمواد اولیه کافه تعداد بازديد: 819 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است