Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 07:14

نوشیدنی با تخم گشنیز و آناناس

نوشیدنی با تخم گشنیز و آناناس

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 لیوان

تخم‌گشنیز یا تخم شربتی  2 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه  از 2 لیموی متوسط

زنجفیل تازه (رنده کرده) یک قاشق چایخوری

آناناس تازه (خرد کرده)  2-3 قاشق سوپخوری

آب سرد   500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

شربت ساده به میزان لازم

یخ  به میزان دلخواه

عسل به میزان دلخواه

تحریریه آشپزباشی

تخم گشنیز را بشوئید و حدود نیم ساعت در آب بخیسانید و بعد در صافی بریزید. آن‌گاه تخم‌گشنیز را همراه با آبلیمو، زنجفیل، آناناس، آب و شربت در شیشه‌ای دردار بریزید شیشه را خوب تکان دهید تا نوشیدنی کاملا مخلوط شود.

سپس در لیوان‌های مناسب پذیرائی، یخ و عسل بریزید و نوشیدنی را بیفزائید.

یادآوری: برای تهیه شربت ساده، یک پیمانه شکر را همراه با سه چهارم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

آن‌گاه شربت را ده دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید و پس از خنک شدن، در شیشه دردار و مناسبی بریزید و در یخچال نگه دارید میزان مصرف شربت به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.

برچسب ها: نوشیدنی با میوه های گرمسیریآشپزباشینوشیدنی خنکنوشیدنی تابستانینوشیدنی با تخم گشنیز و آناناس تعداد بازديد: 591 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است