روشتهیه
پوست سیب ها را کنده و چهار تکه کنید و دانهاش را درآورید و آن ها را نگینی کنید. لیمو ترش را رنده کرده و آب لیموترش را کنار بگذارید. سیب، پوست لیموترش، آب لیموترش، چوب دارچین و یک قاشق سوپ خوری شکر را با 50 میلیلیتر آب 5 دقیقه بپزید تا سیب ها نرم شوند.پقابلمه را از روی گاز برداشته و بگذارید کمپوت سرد شود. کمپوت را درون لیوان لایهلایه با شیربرنج پر کنید. بادامها را در تابه بدون روغن تفت داده و یک قاشق سوپخوری شکر و کره را اضافه کنید و روی لیوان را تزیین نمایید.