Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 11:22

نوشيدني انار و زنجفيل

نوشيدني انار و زنجفيل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آب انار................... 250 ميلي ليتر (1 پيمانه)

آبليمو.............. 2 قاشق چايخوري

شكر........... يك سوم پيمانه (حدود 60 گرم)

زنجفيل تازه  (خرد كرده)....................... 1 تكة 5 سانتيمتري

برش‌هاي ليمو براي تزئين................ به ميزان لازم

دانة انار براي تزئين ................به ميزان لازم

آشپزباشی - سحـــر ساماني :

روش تهيه

همة مواد لازم را در ظرف مناسبي بريزيد و 5-8 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد. آن‌گاه صبر كنيد تا نوشيدني خنك شود. سپس آن را صاف كنيد و در هر ليوان، قدري از اين نوشيدني بريزيد. حالا ليوان‌ها را با آب گازدار پر كنيد و نوشيدني را با يخ، برش‌هاي ليمو و دانه‌هاي انار بيارائيد.

 

خواص زنجفیل

زنجفیل نوعی ادویه از ریشه گیاهان است. عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهای آسیایی، دارو های گیاهی و خاورمیانه به کار می رود زنجفیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید و غذایی عالی برای افرادی که رژیم بدون لکتین دارند محسوب می شود ، زنجفیل هم چنین ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درمانی برای اختلالات سلامتی مورد استفاده قرار گیرد و زنجفیل اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.

برچسب ها: خواص زنجبیلنوشيدني انار و زنجفيلطرز تهیه نوشيدني انار و زنجفيل تعداد بازديد: 108 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟