Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:03

چای به لیمو و زیرفون

چای به لیمو و زیرفون

shooroshirin6

0 0

آسان

1 نفر

مواد مورد نیاز

به‌لیمو    ۱قاشق چایخوری

 

زیرفون    ۱قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

همه مواد لازم را همراه با دو لیوان آب سرد در یک قوری- که بهتر است چینی باشد- بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

آن‌گاه قوری را روی حرارت غیرمستقیم (کتری یاسماور) بگذارید و دمنوش را ۳۰ دقیقه دم کنید.

سپس آن را صاف کنید و میل نمائید. این دمنوش، برخلاف چای سیاه، تا چند روز قابل مصرف می باشد. بهتر است این دمنوش را با عسل، خرما یا توت میل کنید.

همچنین می‌توانید چای را با چند قطره آب لیموترش تازه بنوشید.

یادآوری: گیاه زیرفون؛ درمان کننده نفخ، خاصیت سم‌زدائی و آرامش دهنده است.

 

برچسب ها: چای گیاهیچای به لیمو و زیرفوندمنوش گیاهیچای به لیموچای با زیرفون تعداد بازديد: 545 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است