Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:02

اسموتی انبه

اسموتی انبه

shooroshirin6

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

 انبه 200 گرم

 

ماست غلیظ 60 گرم

 

شیر 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 

پودر نارگیل 30 گرم

 

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی- مریم امیری

 

انبه را خرد کنید و در فریزر قرار دهید تا قدری منجمد شود. آن‌گاه ماست، شیر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.

سپس همه مواد را در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مخلوط نرم و یکنواختی به‌دست آید. حالا اسموتی را در 2 لیوان مناسب پذیرائی، بریزید و آن را با نارگیل بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش اسموتیاسموتینوشیدنی انبهاسموتی انبهآشپزی با انبه تعداد بازديد: 1213 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است