Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 05:41

دمنوش زنجفیل و نعنا

دمنوش زنجفیل و نعنا

shooroshirin1

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

برگ نعنا 15 عدد

 

زنجفیل خرد كرده 1 قاشق چایخوری

 

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

لیمو ترش حلقه‌ای خرد كرده 1 عدد

 

عسل 3 قاشق چایخوری

 

نعنا و لیمو برای تزئین به میزان لازم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مریم امیری

 

نعنا و زنجفیل را در قوری كه بهتر است از جنس چینی یا شیشه‌ای باشد، بریزید و آب را به آن بیفزائید. آن‌گاه قوری را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دمنوش بجوشد.

 سپس قوری را از روی حرارت مستقیم بردارید و روی بخار كتری یا سمار بگذارید و دمنوش را 10 دقیقه دم كنید.

حالا حلقه‌های لیمو را نیز درون قوری بریزید و 3 دقیقه‌ دیگر نوشیدنی را دم كنید.

اكنون دمنوش را برای پذیرائی در فنجان‌های مناسب بریزید، عسل را به آن بیفزائید و با برگ نعنا و لیموترش بیارائید.

یادآوری: مصرف دمنوش نعنا و زنجفیل برای رفع خستگی بسیار مفید و نشاط‌آور است.

 

برچسب ها: دمنوش زنجفیلدمنوش نعناانواع دمنوشدمنوش هاطرز تهیه دمنوش زنجفیلمواد اولیه دمنوش زنجفیل تعداد بازديد: 673 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است