Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:16

جَلّاب

جَلّاب

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شیره خرما 6 قاشق سوپخوری

 

گلاب 4 قاشق سوپخوری

 

آب سرد حدود یك و یك‌دوم پیمانه

 

یخ به میزان لازم

 

كشمش طلایی 2 قاشق سوپخوری

 

دانه صنوبر یاخلال بادام 2 قاشق سوپخوری

 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

 

شیره خرما، گلاب و آب سرد را مخلوط كنید. لیوان‌های شربت‌خوری را با یخ پر كنید و مخلوط فراهم‌كرده را در لیوان‌ها بریزید. حال جلّاب را با كشمش و خلال بادام بیارائید و میل كنید.

 

 

برچسب ها: شیرینی پزیانواع نوشیدنیاعظم گلزارمنشدستور نوشیدنیجَلّابآموزش جَلّابطرز تهیه جَلّابدستور جَلّابمواد اولیه جَلّاب تعداد بازديد: 496 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است