Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:22

دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانی

دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانی

shooroshirin6

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

لیمو عمانی 2 عدد

 

گل گاوزبان 3 قاشق سوپخوری

 

سنبل‌طیب 1 قاشق چایخوری

 

 آب جوش 4 لیوان

 

عسل 2 قاشق چایخوری در هر لیوان

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

لیمو عمانی ها را سوراخ و یا از وسط نصف کنید. آن‌گاه آن را همراه با گل گاوزبان، سنبل‌طیب و آب جوش در قوری که بهتر است از جنس چینی باشد، بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه دم بکشد.

سپس دمنوش را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را بیفزائید و هم بزنید تا کاملا حل شود و بعد آن را میل کنید.

 

برچسب ها: دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانیدمنوش گل گاوزباننوشیدنی سنتینوشیدنی گیاهیگل گاوزبان تعداد بازديد: 953 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است