Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:03

قهوه‌ی هلندی

قهوه‌ی هلندی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم :

 

قهوه‌ی اسپرسو‌ی غلیظ و داغ .........2 فنجان كوچك

خامه‌ی فرم‌گرفته..........................1 قاشق سوپخوری

شربت (سیروپ) قهوه...................1 قاشق سوپخوری

پودر هات‌چاكلت..........................نصف قاشق چایخوری

روش تهیه:

قهوه‌ی داغ را در فنجان بریزید و خامه را به آن بیفزائید. سیروپ را با هات‌چاكلت مخلوط کنید، روی خامه را با آن تزئین نمائید.

 

یادآوری: برای تهیه‌ی شربت قهوه؛ كمی پودر قهوه‌ی فوری را با آب جوش مخلوط كنید تا شربت غلیظی حاصل شود.

برچسب ها: قهوهطرز تهیه قهوهقهوه هلندیطرز تهیه قهوه هلندیهات چاکلتاسپرسو تعداد بازديد: 686 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است