Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 13:48

پای میگو با کیپر و سیب زمینی

پای میگو با کیپر و سیب زمینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

کره 50 گرم

فیلۀ مرغ خرد کرده   600 گرم

نمک و فلفل  به میزان لازم

زعفران 2 قاشق سوپخوری

میگوی تمیز کرده    150 گرم

خامه   یک دوم پیمانه

شوید تازه خرد کرده    یک چهارم پیمانه

کیپر    یک سوم پیمانه

پنیر موزارلای دالیا یک پیمانه

کنسرو نخود فرنگی    یک دوم پیمانه

سیب زمینی رنده کرده     500 گرم

آشپزباشی -اعظم گلزارمنش

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه فیله مرغ را به همراه نمک، فلفل و قدری زعفران در تابه بریزید و تفت دهید.

سپس مرغ را از تابه خارج کنید و میگو را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.

حالا میگو، مرغ، خامه، شوید، کیپر و نخودفرنگی را در کاسه مناسبی مخلوط کنید و پنیر را افزوده و هم بزنید.

اکنون ظرف مناسبی را با کره چرب کنید و مخلوط فراهم کرده را درون آن بریزید و سطحش را صاف کنید.

حالا سیب‌زمینی‌ها را بشوئید، رطوبت آن را بگیرید و قدری در روغن تفت دهید و سپس سیب‌زمینی را روی سطح مواد بریزید و ظرف را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

برچسب ها: غذای دریاییغذای مللغذای سالمآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع تارت و پایآشپزی مدرنپای میگوپای میگو با کیپر و سیب زمینیروش تهیه پای میگومواد لازم برای تهیه پای میگو تعداد بازديد: 898 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است