Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 19:35

تارتلت ليمو و کنجد سیاه

تارتلت ليمو و کنجد سیاه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 30 عدد

آرد ٢٠٠ گرم

نمك یک‌دوم قاشق چایخوری

شكر یک‌دوم  قاشق چایخوری

كره (خرد کرده) 115 گرم

دانه پاپي سيد يا خشخاش 1 قاشق سوپخوری

آب يخ حدود 2 قاشق سوپخوری 

مواد لازم میانی

زرده تخم مرغ ٣ عدد

آبليموي تازه 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پيمانه)

پوست ليمو (رنده کرده) یک‌دوم قاشق سوپخوری

شكر ٥٠ گرم

نمك ١پينچ

كره ( خرد کرده) ٥٠ گرم

خامه فرم گرفته به ميزان لازم

پاپي سيد به ميزان لازم

اسلايس ليمو برای تزيين به میزان لازم

آشپزباشی - محیا ربیعی

آرد، نمک و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

آن‌گاه کره را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

سپس پاپی سید و نیمی از آب یخ را اضافه کنید تا خمیر نرم و یکنواختی حاصل شود.

چنانچه خمیر خشک بود، آب بیشتری به آن بیفزائید حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و در حدود دو ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.

خمیرهای قالب زده را در قالب‌های مینی مافین قرار دهید و کف آن را چنگال بزنید تا خمیر هنگام پختن پف نکند!

اینک قالب را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر خنک شود.

آن‌گاه روی خمیرها را با کاغذ روغنی و قدری حبوبات بپوشانید و 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس کاغذ و حبوبات را بردارید و 10 دقیقه دیگر، تارتلت‌ها را بپزید.

همینکه تارتلت‌ها خنک شدند، داخل‌شان را با کرم لیمو پر کنید و روی آنها را با خامه فرم گرفته، پاپی سید و برش‌های لیمو بیارائید.

روش تهيه كرم ليمو

زرده تخم‌مرغ‌ها، آب ليمو، پوست ليمو، شكر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستي مخلوط

كنيد.

آن‌گاه ظرف را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مواد را پیوسته هم بزنيد تا كرم بپزد و غلیظ شود.

سپس كرم را صاف کنید و بعد کره را به آن بیفزائید.

حالا روی كرم را با سلفون بپوشانید و در يخچال قرار دهيد تا کاملا خنک و سرد شود.

برچسب ها: شیرینی پزیطرز تهیه تارتلتآشپزباشیشور و شیرینتارتلت ليمو و کنجد سیاهروش تهیه تارتلت ليمو و کنجد سیاهدستور تهیه تارتلت ليمو و کنجد تعداد بازديد: 36 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است