Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 08:30

نخودپلوی معطر (گیاهی)

نخودپلوی معطر (گیاهی)

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 1 قاشق چایخوری

 

پیاز ورقه‌‌كرده 2 عدد

 

دانه‌ی هل 2 عدد

 

چوب دارچین 1 تكه

 

میخك 2 عدد

 

دانه‌ی فلفل سیاه 4 عدد

 

زنجفیل تازه و خردكرده 1 قاشق چایخوری

 

سیر خردكرده 1 حبه

 

نمك یك و یك دوم قاشق چایخوری

 

گوجه‌فرنگی ورقه‌ورقه كرده 2 عدد

 

سیب‌زمینی خرد كرده 2 عدد

 

نخود پخته و آبكش كرده 425 گرم

 

برنج شسته و آبكش كرده 400 گرم

 

گشنیز تازه و خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

آب 750 میلی‌لیتر

تحریریه آشپزباشی

 

روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت آب كنید. بعد پیاز، هل، دارچین، میخك و فلفل سیاه را بیفزائید.

آن‌گاه مخلوط را به مدت 2 دقیقه با سرعت سرخ كنید.

سپس زنجفیل، سیر، نمك، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی را به آن اضافه كنید.

حالا نخود و برنج را به مخلوط بیفزائید و درجه حرارت را ملایم كنید.

اینك یك قاشق سوپخوری از گشنیز به مخلوط اضافه نمائید و آب روی آن بریزید.

بعد درِ ظرف را بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانیكه تمامی آب جذب پلو شود، بپزید.

اكنون پلو را در دیس مناسبی بكشید و رویش را با باقیمانده‌ی گشنیز تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای گیاهیآشپزی گیاهیغذای معطرنخود پلوآشپزباشینخودپلوی معطر تعداد بازديد: 880 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است