Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:15

فيش بال

فيش بال

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

ماهي شير يا ماهي بدون تيغ ريز....................500 گرم

نمك و فلفل سياه تازه آسياب شده...............به مقدار لازم

مخلوط آرد سفيد،‌ اندكي زردچوبه، نمك، فلفل و ادويه‌ي مخلوط يا ادويه‌ي كاري...................يك پيمانه

روغن............... به ميزان لازم

سيب‌زميني پخته شده..................250 گرم

تخم‌مرغ.................يك عدد

سس كچاپ................يك قاشق سوپخوري

جعفري و گشنيز خرد شده......................يك‌سوم پيمانه

سير پوره شده..................3 تا 7 حبه

جوز بوياي رنده شده........................يك‌دوم عدد

محلول زعفران غليظ...................يك‌دوم قاشق چايخوري

 

مواد لازم

براي پوشش دادن توپ‌هاي ماهي:

تخم‌مرغ...................2 عدد

شير..................3 قاشق سوپخوري

محلول زعفران..................اندكي

نمك، فلفل و زردچوبه...................به ميزان لازم

آرد سوخاري...........................به ميزان لازم

روش‌تهیه

براي درست كردن فيش بال(توپ ماهي)، معمولاً از ماهي‌هاي بدون تيغ يا با تيغ كمتر و ماهي‌هايي كه گوشت سفت‌تري داشته باشند، مانند ماهي سرخو، ماهي سنگسر، ماهي شير و ... استفاده مي‌شود.  ابتدا قطعات ماهي شسته و خشك شده را با نمك و فلفل سياه مزه‌دار كرده و براي 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد. سپس ماهي را از يخچال خارج نموده و آرد سفيد را در بشقابي ريخته، زردچوبه، نمك و فلفل سياه و ادويه‌ي مخلوط يا ادويه كاري را به آن اضافه كرده و با هم مخلوط نماييد. قطعات ماهي را در اين مخلوط غلتانده و در روغن داغ تا حدي سرخ كنيد كه كمي طلايي‌رنگ شود، سپس ماهي را از روغن خارج كرده و پس از سرد شدن، استخوان‌هاي آن را جدا كرده و چرخ كنيد(با دنده‌ي ريز).

پوست سيب‌زميني‌هاي پخته شده را هم جدا كرده و چرخ كنيد. سپس اين دو مايه را در كاسه‌اي بريزيد و جعفري و گشنيز خرد شده را به آن بيفزاييد. تخم‌مرغ را در كاسه‌اي بشكنيد، سپس سس كچاپ، نمك و فلفل سياه،‌ سير پوره شده، جوز بوياي رنده شده و محلول زعفران غليظ را به آن اضافه كرده و پس از هم زدن به مواد فوق در كاسه اضافه كرده و كليه‌ي مواد را با هم مخلوط نموده و كاملاً با هم ورز دهيد و مايه را تهیه کنید، به طوري كه انسجام لازم را داشته باشد. تخم‌مرغ را با شير يا آب سرد و اندكي محلول زعفران، نمك و فلفل و زردچوبه بزنيد. روغن را به ميزان لازم روي حرارت كم قرار دهيد تا داغ شود. با اسكوپ و يا با دست به اندازه‌ي يك گردو از مايه برداشته و در دست بغلتانيد تا شكل گردي را پيدا كند، سپس آن را ابتدا در آرد سوخاري غلتانده، در تخم‌مرغ زده شده فرو برده و مجدداً در آرد سوخاري غلتانده و در روغن داغ شده‌ي شناور قرار دهيد و روي حرارت كم سرخ كنيد. سپس توپ‌هاي سرخ‌كرده طلايي رنگ را روي ظرفي كه با كاهو پوشش داده شده، بچينيد و با برش‌هاي ليموترش و يا نارنج و نگيني از فلفل‌هاي دلمه‌اي تزئین كرده سپس سرو نماييد.

برچسب ها: سیب زمینیغذای دریاییماهیزعفرانادویه ماهیفيش بالطرز تهیه فيش بالسس كچاپ تعداد بازديد: 191 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است