Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:25

ساندویچ کلاب مرغ | طرز تهیه ساندویچ کلاب مرغ

ساندویچ کلاب مرغ | طرز تهیه ساندویچ کلاب مرغ

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

ساندویچ کلاب مرغ | طرز تهیه ساندویچ کلاب مرغ

مواد لازم ساندویچ کلاب مرغ

مرغ سرخکرده 200 گرم

ژامبون مرغ خرد کرده  4 برش

سس مایونز 60 گرم

سس خردل یک قاشق سوپخوری

نان جو  4 تکه

پورهی نخودفرنگی یکچهارم پیمانه

برگ کاهو خردکرده 2 عدد

گوجه‌فرنگی خردکرده یک عدد

 

 

 

طرز تهیه ساندویچ کلاب مرغ

پوست و استخوان مرغ را جدا کنید و آن را به تکههای کوچک تقسیم کنید. آنگاه در تابهی کوچکی ژامبونها را سرخ کنید تا برشته شوند. سپس آنها را روی کاغذ هولهای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. حالا سس مایونز و خردل را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. بعد پوره نخودفرنگی و سس مایونز را با هم مخلوط کنید اکنون این مخلوط را روی دو تکه از نانها بمالید و کاهو و گوجه فرنگی را روی آنها بگذارید و در انتها مرغ و ژامبون خردکرده را روی نانها بگذارید. حالا به ساندویچ نمک و فلفل بپاشید و تکههای دیگر نان را روی مواد بگذارید.

برچسب ها: ساندویچ کلاب مرغطرز تهیه ساندویچ کلاب مرغکلاب مرغطرز تهیه کلاب مرغنحوه پخت ساندویچ تعداد بازديد: 3790 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است