Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:04

برگر قارچ

برگر قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

قارچ ٥٠٠ گرم

آب ليموترش  از ١ عدد  لیمو

پياز رنده کرده ١ عدد

تخم مرغ ٣ عدد

آرد یک‌دوم پيمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن یک‌دوم پيمانه

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

سس گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

سس فلفل  1 قاشق چایخوری

سیر له کرده 1 حبه

نان بروتشن  به میزان لازم

پياز ١ عدد

پنيرچدار ٥ ورقه

گوجه فرنگى  ٢ عدد

آشپزباشی - سرمه جلیلی

قارچها را ريز خرد كرده و داخل تابه همراه با آب ليموترش تفت بدهيد تا آب قارچ كشيده شود.

آن‌گاه در ظرف مناسبی قارچ را با پياز، تخم‌مرغ، آرد، نمك و فلفل مخلوط کنید.

آن‌گاه هر بار از مايه به اندازه نارنگی برداشته و در دست به شکل دایره درآورید و در روغن سرخ كنيد.

سپس سس‌ها و سیر را ترکیب کرد و روی نان‌ها بمالید و برگر قارچ را روی نان قرار دهید و به  ترتيب با پياز، پنيرچدار و گوجه‌فرنگی حلقه شده تزيين كنيد.

برچسب ها: انواع ساندویچبرگر قارچآشپزباشیسرمه جلیلیمینی ساندویچ های خوشمزهساندویچ گیاهیمینی برگر قارچ تعداد بازديد: 1294 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است