Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 21:08

كوفته حسن پاشا

كوفته حسن پاشا

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پیاز 1 عدد

 

سیر 2 حبه

 

گوشت چرخكرده  300 گرم

 

جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

پودر زیره یك دوم قاشق چایخوری

 

خرده نان 1 پیمانه

 

آویشن یك دوم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ  1 عدد

 

نمك، فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

آرد 1 قاشق چایخوری

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

 

آب 1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

 

سركه 2 قاشق سوپخوری

 

شكر  1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه پوره سیب‌زمینی

 

سیب‌زمینی درشت 2 عدد

 

شیرگرم یك‌‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

 

روغن مایع یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

 

نمك  به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا پیاز و سیر را رنده كنید. بعد گوشت چرخكرده را با پیاز، سیر، جعفری، زیره، خرده نان، آویشن، تخم‌مرغ، نمك و فلفل مخلوط سازید و خوب ورز دهید. سپس هر بار به اندازه یك تخم‌مرغ از مایه بردارید و به شكل بیضی درآورید. آن‌گاه در سینی فر چربكرده بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه بپزید.

حالا روی كوفته‌ها را با پوره سیب‌زمینی تزئین نمائید. اكنون سس را آماده كنید، در ظرف نسوزی بریزید، كوفته‌ها را روی آن بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پوره سیب‌زمینی طلائی رنگ شود.

روش تهیه سس

آرد و روغن را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا طلائی رنگ شود. بعد رب گوجه‌فرنگی و نمك را بیفزائید و كمی تفت دهید. سپس آب را اضافه كنید و هم بزنید تا سس صاف و یكدست شود. حالا سركه و شكر را نیز بیفزائید. هنگامی كه سس غلیظ شد، آماده مصرف است. 

روش تهیه پوره سیب‌زمینی

سیب‌زمینی‌ها را آبپز كنید و پوستشان را بگیرید. سپس آن را رنده كنید و با شیر، روغن یا كره و نمك مخلوط كنید. بعد روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مایه، غلیظ شود. اكنون پوره سیب‌زمینی، آماده مصرف است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکوفتهآشپزباشیكوفته حسن پاشاروش تهیه كوفته حسن پاشامواد لازم كوفته حسن پاشاآشپزی با كوفته حسن پاشاآموزشكوفته حسن پاشا تعداد بازديد: 1540 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است