Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 14:51

كباب مرغ با سالسای پرتقال

كباب مرغ با سالسای پرتقال

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ی مرغ 12 عدد

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

خیار درشت 2 عدد

 

پیازچه‌ی ریز خرد كرده 4 ساقه

 

پرتقال فیله كرده 350 گرم

 

نعنا‌ی خرد كرده یك‌دوم پیمانه

 

زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

سس چیلی 1 قاشق چایخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

فیله‌ها‌ی مرغ را با روغن زیتون مخلوط كنید و به سیخ بكشید. آن‌گاه فیله‌ها را روی منقل یا كبا‌ب‌پز برشته كنید. حالا سالسای پرتقال را به این ترتیب آماده سازید.

خیار، پیازچه، فیله‌ی پرتقال، نعنا، زنجفیل، سس چیلی و آبلیمو را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. اكنون كباب را در دیس مناسبی بگذارید و قدری از سالسای پرتقال را رویش بریزید و میل كنید. 

نكات خواندنی

این كباب را می‌توانید با انواع سالسا میل كنید؛ به عنوان مثال، 1 عدد انبه‌ی درشت را پوست بگیرید هسته‌ی آن را جدا كنید و خرد نمائید.

1 عدد گلابی را نیز پوست بگیرید و خرد كنید.

1 عدد فلفل قرمز دلمه‌ای و 1عدد فلفل قرمز تند را نیز خرد كنید، 2 ساقه پیازچه را خرد كنید.

حالا همه‌ی مواد را همراه با 1 قاشق سوپخوری نعنای خرد كرده، 1 قاشق سوپخوری گشنیز خرد كرده، آب 1 عدد لیمو، 1قاشق سوپخوری شكر قهوه‌ای و كمی نمك در كاسه‌ی مناسبی بریزید، مخلوط كنید و با كباب مرغ میل نمائید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیغذای مللآموزش کبابانواع کبابكباب مرغسالسای پرتقالآموزش سالساانواع سالسا تعداد بازديد: 1274 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است