Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:09

گز اصفهان

گز اصفهان

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكر 200 گرم

 

گلاب یا عرق بیدمشك  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

بادكا (گلوكز مایع) 300 گرم

 

عسل  1 قاشق سوپخوری

 

سفیده تخم‌مرغ  4 عدد

 

گلاب برای خیساندن شیرخشت 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

 

شیرخشت 1 قاشق سوپخوری

 

مغز پسته یا بادام برشته 200 گرم

آشپزباشی

 

قابلمه مسی مناسبی انتخاب كنید. شكر و گلاب را در آن بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شكر، آب شود. آن‌گاه بادكا و عسل را بیفزائید تا شربت، كمی غلیظ شود. سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا شیرخشت خیسانده و صاف كرده را كم‌كم به آن بیفزائید و با سرعت متوسط همزن، هم بزنید.

اكنون آن را درون شربت بریزید و با سرعت كند همزن، هم بزنید. بعد قابلمه را از روی حرارت مستقیم بردارید و روی بخار آب جوش بگذارید و مرتب در حدود یك ساعت هم بزنید تا گز سفت شود. دقت كنید گز به اطراف قابلمه مالیده نشود. اینك پسته یا بادام را بیفزائید و مواد را كاملاً مخلوط كنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

حالا در حدود نیم‌كیلوگرم آرد داخل سینی بزرگی بریزید. دست‌های خود را به آرد آغشته كنید و هر بار به اندازه یك گردو از مایه بردارید و آن را در قالب گز شكل دهید و در آرد بغلتانید.

یادآوری: برای نگهداری گز، بهتر است لابه‌لای آن آرد بریزید، درِ آن را ببندید و در جای خنك نگه دارید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیآشپزباشیگز اصفهانگزروش تهیه گز اصفهانمواد لازم گز اصفهانتهیه گز اصفهانآموزش گز اصفهان تعداد بازديد: 1247 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است