Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 29 مرداد 1397 - 11:04

ماکارون آلبالو

ماکارون آلبالو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 16 عدد

بادام آسیاب کرده 75 گرم

پودر شکر 120 گرم

نشاسته ذرت 12 گرم

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد درشت

شکر دانه ریز  50 گرم

اسانس آلبالو به میزان لازم (چند قطره)

رنگ آلبالوئی خوراکی به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه کرم

کره نرم شده 55 گرم

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر شکر الک کرده 120 گرم

نشاسته ذرت 12 گرم

مربای آلبالو بدون شربت به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

بادام، پودر شکر و نشاسته ذرت را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را 15 ثانیه روشن نگه دارید.

آن‌گاه این مخلوط را از الک رد کنید و چنانچه ذرات بادام از الک رد نشد،‌ دوباره آن را آسیاب کنید. سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی که بهتر است فلزی باشد، بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

حالا شکر را کم کم به آن بیفزائید و همچنان همزن را روشن نگه دارید. اکنون اسانس آلبالو و به میزان کافی رنگ به مرنگ افزوده و مخلوط سازید.

سپس مخلوط مواد خشک را در سه نوبت درون مرنگ بریزید و با لیسک مخلوط کنید.

در این مرحله مایه ماکارون می‌باید براق و دارای غلظت مناسبی باشد (نه خیلی سفت و نه خیلی روان) .

اینک مایه فراهم کرده ماکارون را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را روی صفحهسلیکونی مخصوص ماکارون و یا سینی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.

حالا به زیر سینی چند ضربه بزنید تا چنانچه هوایی در مایه ماکارون باقیمانده باشد، خارج شود.

 آن‌گاه ماکارون را 30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید و بعد آن را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای‌ 160 درجه سانتیگراد بپزید.

اکنون ماکارون را از فر درآورید و تا خنک شدن کامل، آن را از سینی جدا نکنید! همینکه ماکارون کاملا خنک شد، هر دو عدد را با کرم به هم بچسبانید و بین هر کدام یک عدد آلبالو بگذارید.

در صورت دلخواه می‌توانید روی ماکارون‌ها را با آیسینگ بیارائید.

مواد لازم برای تهیه کرم:

کره و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آ‌ن‌گاه مخلوط الک کرده ‌نشاسته ذرت و پودر شکر را کم کم بیفزائید و همچنان همزن برقی را روشن نگه دارید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.

یادآوری 1: سفیده تخم‌مرغ‌ها را به دمای محیط برسانید زیرا چنانچه سفیده‌ها سرد باشند، شکر به راحتی در آن حل نمی‌شود!

یادآوری 2: چنانچه روی ماکارن ترک بخورد،‌ به این معنی است که دمای فر داغ بوده است.

یادآوری 3: می‌توانید ماکارون را قبل از افزودن کرم، در ظرف دردار بگذارید و 3-4 روز در یخچال و بیش از یک ماه در فریزر نگه دارید.

یادآوری 4: بهترین زمان مصرف ماکارون، 3-4 ساعت بعد از افزودن کرم به آن می‌باشد.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیماکارون آلبالوطرز تهیه ماکارونانواع ماکارون های خوشمزهمواد لازم برای تهیه ماکارون تعداد بازديد: 129 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است