Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 تیر 1398 - 12:17

كرم روكر موز

كرم روكر موز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ١٥-٢٠ نفر

پودر ژلۀ موز 1 بستۀ 100گرمی

آب جوش  ٣٧٥ میلی ليتر(یک و یک دوم پیمانه)

پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری

آب سرد   ٨٠ میلی ليتر(یک سوم پیمانه)

شير ٢٥٠ ميلي ليتر(1 پیمانه)

شكر دانه ریز   ١٥٠ گرم

زردۀ تخم مرغ  ٢ عدد

وانيل شكری  یک دوم  قاشق چايخوری

نشاستۀ ذرت   ٣ قاشق سوپخوری

موز    دو عدد متوسط

پنير خامه ای ١٥٠ گرم

خامۀ صبحانه ٢٠٠ گرم

گردوی خرد کرده   ٥٠ گرم

بيسكويت وانیلی خرد کرده   ١٠٠ گرم 

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

ژلۀ موز را در آب جوش حل كنيد و روی بخار آب جوش( به روش بن ماري ) قرار دهید تا ذرات ژله کاملا حل شود.

بعد آن را کنار بگذاريد تا خنک شود.آن گاه پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بگذارید اسفنجی شود.

سپس آن  را نیز به روش بن ماری حل کنید .

حالا قالب سيليكونی مخصوص دسر را به گنجایش 2/7 لیتر و اندازۀ 11×25سانتیمتر چرب کنید و قدری از ژلۀ خنک شدۀ موز را داخلش بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.

در این میان شیر را بجوشانید و شکر،زردۀ تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.اکنون نشاستۀ ذرت را بیفزائید و بعد شیر داغ را کم کم به آن اضافه کنید.

اینک مایۀ فراهم کرده را روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب جوش)پیوسته هم بزنید تا زرده های تخم مرغ ازحالت خام بودن،درآید و کرم اندکی غلیظ شود.حالا محلول ژلاتین را به آن بیفزائید.

آن گاه نصف یکی از موزها را خرد کنید و روی ژلۀ نیم بند شده بچینید و دوباره روي آن ژله بريزيد و در یخچال بگذارید تا ژله ببندد! 

سپس پنیر خامه اي و خامۀ صبحانه را اندکی با همزن برقی بزنيد تا صاف و یکنواخت شود و آن را به کرم خنک شده بیفزائید.

اکنون باقیماندۀ موزها را با پشت چنگال يا دستگاه  غذاساز له و پوره كنيد و آن را همراه با گردو و بیسکویت به کرم فراهم کرده بیفزائید.

اینک کرم به دست آمده را در قالب روی ژله بریزید و دسر را دست کم 5 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا کاملا ببندد و آمادۀ مصرف شود.

آن گاه قالب را چند ثانیه در آب گرم نگه دارید و بعد با چاقو کناره های آن را از قالب جدا کنید و دسر را برای پذیرائی روی ظرف مناسبی برگردانید.

برچسب ها: آشپزباشیعارفه ابن الرضاکرم روکر موزروکر موزکرم موزدسر خوشمزه با موزمواد لازم برای تههیه کرم روکر موز تعداد بازديد: 516 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است