Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مهر 1397 - 05:31

پن کیک موز

پن کیک موز

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10عدد

موز پوره کرده 2 عدد متوسط

تخم مرغ 1 عدد درشت

اسانس وانیل یک قاشق چایخوری

شکر قهوه ای ۷۰ گرم

روغن مایع ۲۰ گرم (حدود یک قاشق سرپر)

شیر   ۱۰۰ میلی لیتر (یک سوم پیمانه + یک قاشق سوپخوری)

دارچین یک‌دوم  قاشق چایخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

آرد ۱۵۰ گرم

بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

آشپزباشی - آرزو مقدم

موز، تخم‌مرغ‌‌ها، وانیل، شکر قهوه‌ای، روغن مایع، شیر، دارچین و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.

آن‌گاه مخلوط الک‌کرده آرد و بکینگ پودر را به آن افزوده و مخلوط سازید. سپس تابه نچسب مناسبی را اندکی چرب کنید و تابه را روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود.

(چرب کردن تابه  را فقط بار اول انجام دهید ، در مراحل بعدی نیازبه چرب کردن تابه نمی‌باشد).

حالا هر بار حدود یک چهارم پیمانه از مایة فراهم کردة پن‌کیک را در تابه بریزید و صبر کنید تا روی پن کیک حباب بزند.

اکنون پنکیک را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز برشته شود. اینک پن کیک ها را به دلخواهتان با عسل، شکلات صبحانه و انواع مربا میل کنید.

برچسب ها: پن کیک موزآشپزباشیآرزو مقدمطرز تهیه پن کیکآموزش پخت انواع پن کیکمواد لازم برای تهیه پن کیک تعداد بازديد: 83 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است