Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 05:30

كيك نارنگي و ماست

كيك نارنگي و ماست

shooroshirin

0 0

متوسط

50 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي حدود ١٢ نفر

تخم‌مرغ ٣ عدد
شكر١٨٠ گرم
وانيل شكريیک‌دوم قاشق چایخوری
ماست ١٣٠ گرم
آرد ٢٢٠ گرم
نشاستة ذرت ٣٠ گرم
بيكينگ‌پودر ١٠ گرم
نمك ١ پينچ
آب نارنگي ٦٠ ميلي ليتر (یک‌چهارم پیمانه)
كرة آبکرده ١٠٠ گرم
پودر شكر برای تزئين

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا :

روش تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم نمایید و قالب را به قطر 22 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. تخم‌مرغ‌ها و شكر و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا کمرنگ و سبک شود. آن‌گاه ماست را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، نشاستة ذرت، بيكينگ‌پودر و نمك را با هم مخلوط و الك كنيد و آن را همراه با آب نارنگي، به طور یک در میان به مایة تخم‌مرغی بیفزائید. حالا کره را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید. اکنون مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را  به مدت تقريبي ٤٥ - ٥٠ دقيقه در فر بپزید. کیک را روی پنجرة سیمی خنک کنید و در صورت دلخواه رویش را با پودر شکر بیارائید.

برچسب ها: کیککیک ماستکیک نارنگیکیک بدون فرطرز تهیه کیک ماست و نارنگی تعداد بازديد: 1103 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است