Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 03:14

قهوه ترك

قهوه ترك

shooroshirin5

0 0

متوسط

1 نفر

مواد مورد نیاز

آب 250 میلی‌لیتر (1 فنجان)

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

قهوه‌ی ترك آسیاب‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

دارچین یك‌هشتم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی

 

آب و شكر را در قهوه جوش بریزید و روی حرارت بجوشانید. آن‌گاه قهوه‌جوش را از روی حرارت بردارید و قهوه و دارچین را به مخلوط آب و شكر، بیفزائید.

حالا دوباره قهوه‌جوش را روی حرارت بگذارید تا قهوه بجوشد و رویش كف كند. سپس قهوه‌جوش را لحظه‌ای از روی حرارت بردارید و دوباره روی حرارت بگذارید تا قهوه كف كند.

اكنون قهوه را در فنجان بریزید و چند دقیقه صبركنید تا قهوه ته نشین شود. سپس آن را میل كنید.

یادآوری 1: قهوه‌ی ترك را پس از ریختن درون فنجان، هم نزنید زیرا كف آن از بین خواهد رفت!

یادآوری 2: برای تهیه‌ی قهوه‌ی ترك، از آب سرد بهره بگیرید!

یادآوری 3: یكی از ویژگی‌های قهوه‌ ترك، كف روی آن است!

 

برچسب ها: قهوهنوشیدنیانواع نوشیدنیآموزش نوشیدنیقهوه تركروش تهیه قهوهآموزش تهیه قهوهانواع قهوه تعداد بازديد: 1507 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است