Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 06:30

نوشیدنی موكا

نوشیدنی موكا

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر شكر 2 قاشق سوپخوری

 

پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری

 

دارچین یك چهارم قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده كرده یك چهارم قاشق چایخوری

 

فلفل قرمز یك هشتم قاشق چایخوری

 

قهوه‌ دمكرده 180 میلی‌لیتر (سه چهارم پیمانه)

 

خامه‌ پر چرب 1-3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

مواد خشك را در ظرف كوچكی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه قهوه را درفنجان بزرگ مناسب پذیرائی، بریزید و مواد خشك را به آن بیفزائید و هم بزنید تا نوشیدنی صاف و یكدست شود. حالا خامه را افزوده و مخلوط نمائید.

 

برچسب ها: موكانوشیدنی موكاآموزش موكامواد لازم نوشیدنی موكانوشیدنی تعداد بازديد: 1355 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است