Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 16:47

کباب سبزیجات

کباب سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سیب زمینی چهار قاچ کرده.................. 8 عدد ریز

پیاز چهار قاچ کرده.................. 2 عدد

بادمجان 8 تکه کرده................... 1 عدد

خیار حلقه‌ای خرد کرده.................. 8 برش

فلفل دلمه‌ای قرمز 8 تکه کرده ................1 عدد

فلفل دلمه‌ای زرد 8 تکه کرده................ 1 عدد

پنیر کبابی مکعبی خرد کرده ................225 گرم

کمپوت هلو، چهار قاچ کرده................. 2 عدد

قارچ.................. 8 عدد ریز

روغن زیتون................. 2 قاشق سوپخوری

آویشن................. 1 قاشق چایخوری

رزماری................ 1 قاشق چایخوری

نمک................ به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیة سس ماست:

خیار رنده کرده (با پوست)................ 2 عدد

نمک درشت.................. 1 قاشق چایخوری

ماست چکیده2................. پیمانه

خامة صبحانه ................یک دوم پیمانه

آبلیموی تازه..................2 قاشق سوپخوری

شوید خرد کرده .............2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه.............. به میزان لازم

سیر له کرده....................1 حبه

آشپزباشی -مريم نويدي زاده:

روش‌تهیه

قابلمة مناسبی را از آب پر کنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه سیب‌زمینی و پیاز را در آب جوش بریزید و 20 دقیقه بپزید تا قدری نرم شوند. سپس آن‌ها را در صافی بریزید و کنار بگذارید تا خنک شوند. حالا بادمجان و فلفل‌های دلمه‌ای را 2 دقیقه در آب جوش بپزید. اینک خیار، سبزیجات، پنیر، هلو و قارچ را در ظرف مناسبی بریزید و روغن زیتون، آویشن، رزماری و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مواد مزه‌دار کرده را به سیخ فلزی بکشید و روی منقل یا گریل برشته کنید. اکنون کباب سبزیجات را با سس ماست میل کنید.

روش تهیة سس ماست: خیار و نمک را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال نگه دارید. آن‌گاه آب خیار را بگیرید و دور بریزید. سپس خیار، ماست، خامه، آبلیمو، شوید، نمک، فلفل و سیر را با هم مخلوط کنید و آن را تا هنگام مصرف در یخچال نگه دارید. 

برچسب ها: غذای گیاهیکباب سبزیجاتطرز تهیهغذای رژیمی تعداد بازديد: 688 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است